درخواست استاندار تهران از خاندوزی برای رفع مشکل اعطای تسهیلات
استاندار تهران با اشاره به بسته شدن کد انتظامی برخی بانکها، مربوط به اعطای تسهیلات شرکتهای دانش بنیان، از وزارت اقتصاد و دارایی خواست تا برای مرتفع نمودن این مشکل از طریق بانک مرکزی اقدام کند.
به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری استاندار تهران شامگاه در همایش تقدیر از برگزیدگان عملکرد تبصره ۱۸ قانون بودجه، با بیان این مطالب که تبصره ۱۸ قانون بودجه پویایی خاصی در برنامه های اقتصادی و مبتنی بر اهداف دولت ایجاد کرد، اظهار داشت: در گذشته هر آنچه تحت عنوان وام و تسهیلات توزیع می شد دچار انحراف شده و هرگز به نتیجه نمی رسید، اما این فرایند تحول خوبی در نظام اقتصادی ایجاد کرد که در خور توجه است.
استاندار تهران در ادامه به یکسان نبودن شرایط استانها اشاره کرد و با تأکید بر تشکیل جلسات کارشناسی قبل از تخصیص منابع، به همراه سطح بندی استانها با هدف گذاری مشخص، افزود: در حوزه اقتصاد اگر ما نتوانیم منابع را بر اساس شرایط و نیازها توزیع کنیم نمیتوانیم به تعادل اقتصادی در سطح کشور برسیم.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت اجرایی شدن وظایف بانکها، بیان کرد: بانکها باید نسبت به پرداخت جزء ٣ تبصره ۱۸ قانون بودجه که به صورت قرض الحسنه است اقدام کنند تا تعهدات سال ١٤٠٢ عملیاتی شود.
فخاری همچنین خواستار تسریع در ابلاغ جزهای ٧،١ و ٩ مربوط به سال ١٤٠٢ شد تا نیازهای نقدینگی استان تأمین و عقب ماندگی ها جبران شود.
درخواست استاندار تهران از وزیر اقتصاد برای رفع مشکل بسته شدن کد انتظامی برخی بانکها برای اعطای تسهیلات شرکتهای دانش بنیان
استاندار تهران با اشاره به بسته شدن کد انتظامی برخی بانکها، مربوط به اعطای تسهیلات شرکتهای دانش بنیان، از وزارت اقتصاد و دارایی خواست تا برای مرتفع نمودن این مشکل از طریق بانک مرکزی اقدام کند.
در ادامه این مراسم سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی نیز با اشاره به اهمیت پیگیری نظام تامین مالی اذعان کرد: باید برای مسئله تأمین مالی تولید پاسخهای مناسب داشته باشیم به این معنا که براساس مقیاسهای مختلف تولید، در نظام تامین مالی الگوهای متفاوتی داشته باشیم. یک قالب عمل کردن و یک یونیفرم را تن همه کردن سادهترین راه است اما بهترین راه نیست. تجربهای در حوزه توسعه بانکهای تخصصی داشتیم که متاسفانه به مرور کمرنگ شد.
وی اظهار کرد: در مرحله بعد بازار سرمایه کمی پررنگ شد و در مرحله بعد شاهد مداخلات بودجهای دولت بودیم. در این زمینه سه اتفاق مهم رخ داده است. یک اتفاق در حوزه بانکها پررنگ شدن تأمین مالی زنجیرهای است مانند اوراق گام. در حوزه بازار سرمایه موضوع تأمین مالی از طریق صندوق پروژهها به وجود آمد که چند مورد خوب آن مانند تأمین ۶ همت منابع برای دو پروژه در سال ۱۴۰۲ رخ داد. در جز مداخلات بودجهای دولت، ساز و کار تبصره ۱۸ به وجود آمد.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز